Massanassa augmenta un 70% la recollida de roba vella gràcies als 2 nous contenidors

El poble de Massanassa ha passat de recollir 6329 quilograms de roba i calçat vell durant el primers semestre de 2020, a recollir-ne 10.755 durant el mateix periode de l’any 2021. L’augment, que representa un 70% més respecte al 2020 s’ha produit gràcies a la instal·lació de dos nous punts de replegada d’este residu en la part oest del poble, concretament als carrers Gregori Maians i al Carrer Sant Miquel.

Estos dos nous punts, tot i que només estan des de març, han permes doblar la quantitat de roba en dos dels barris més densament poblats de Massanassa, prova de la falta que feien. La reivindicació de tindre més punts de recollida de roba usada va nàixer des del Partit Socialista, quan ja al 2020 s’iniciaren contactes amb Arropa, -l’entitat vinculada a Càritas que gestiona els contenidors-, i els tècnics de l’Ajuntament (+ info https://gentmassanassa.com/2021/03/11/el-pspv-psoe-de-massanassa-promueve-el-aumento-del-parque-de-contenedores-de-ropa/).

Cal destacar que el tractament de la roba el fan persones en risc d’exclusió social que troben en estos residus una eixida laboral que els permet millorar la seua situació i que la roba s’intenta tornar a posar en circulació a través de tendes de segona mà (o directament caritatives) i quan no es possible es recicla.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s