L’Ajuntament de Massanassa també farà una neteja ciutadana de la marjal

Així es va donar a conèixer durant el Ple del passat mes d’abril. Seguint l’exemple de pobles veïns, com per exemple recentment Alfafar, i copiant les bones pràctiques que ja havien dut a terme a Massanassa partits com ‘Sí Se Puede’ o iniciatives veïnals particulars, Massanassa també viurà la seua jornada de neteja del parc natural de l’Albufera previsiblement el proper dia 30 de maig.

Cal recordar que Massanassa té al voltant del 50% del seu terme municipal dins del Parc Natural de l’Albufera, on predomina el territori de marjal on es cultiva l’arròs tan característic del nostre poble.

Recentment, i davant l’augment d’actituts incíviques, des del grup socialista de la localitat s’ha fet una crida a l’equip de govern per a multar als qui pesquen en les séquies i embruten tota la zona (https://gentmassanassa.com/2021/05/04/la-opisicion-pide-actuar-contra-la-pesca-furtiva-en-la-marjal-de-massanassa-y-sancionar-a-quienes-ensucien/).

Igualment, durant la pandèmia ja moltes persones es sumaren al repte de netejar la marjal massanassera tal i com es va contar des de Gent de Massanassa (https://gentmassanassa.com/2020/06/05/aixi-ha-sorgit-el-repte-de-netejar-la-marjal-de-massanassa/). Aíxi, en la memòria queden altres iniciatives com la de Sí Se Puede on es varen replegar dotzenes de quilos de fem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s