L’Auditori de Massanassa serà punt de vacunació

Ja són moltes persones del poble a les que se les ha avisat de que l’Auditori Salvador Seguí de Massanassa serà punt de vacunació pròximament. De moment les vacunacions contra la COVID19 que s’han fet s’estavent duguent a terme en el Centre de Salut quan no en els recintes de Torrent o la Ciutat de les Art i les Ciències i durant un breu període de temps a Xirivella.

Igualment durant els últims dies pobles com Massanassa, Catarroja, Albal i Beniparrell han posat a disposició de la població a vacunar un autobús per a qui no puga desplaçar-se fins al macrocentre de vacunació de la Ciutat de les Arts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s