Així ha sorgit el repte de netejar la marjal de Massanassa

No hi ha sigles si es tracta d’iniciatives de neteja del nostre parc natural. La prova és que dos regidors de l’Ajuntament de Massanassa han llançat missatges via xarxes socials per a que els passejos de les persones que transiten estos per la marjal del Parc Natural de l’Albufera aprofiten i retiren, dins de les seues possibilitats, el fem que troben pel camí.

El repte va ser llançat pel regidor del PSPV-PSOE de Massanassa, Fran Raga, el passat 25 de maig (https://www.facebook.com/1375557808/posts/10223032045734326/?d=n), quan va convidar en un video a dur una bossa i un guant per a replegar el fem que aparega pel camí. Ara, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, el regidor de medi ambient de l’equip de govern municipal, Ximo Herrero (PP), ha gravat un video similar en el que anima a les persones que visiten la zona de marjal a replegar el fem que troben (https://www.facebook.com/100003207070158/posts/2906967699420104/?d=w).

Cal destacar que quan es va publicar el primer video per part de Raga (PSPV-PSOE) ja algunes persones es varen sumar a la iniciativa i publicaren també imàtgens recollint fem.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s