Les càmeres de la Generalitat permeten evitar un robatori i sancionar un abocament de fem

Las càmeres de videovilància que s’han instal·lat al Polígon Industrial de Massanassa, principalment amb una subvenció de la Generalitat Valenciana, i que controla la Policia Local, han permés evitar un robatori en una nau industrial i sancionar a una persona que estava fent un abocament de fem il·legal en una zona no autoritzada.

En este sentit, des del PSPV-PSOE, es va reclamar fa dos mesos que s’iniciaren els mecanismes necessàris per a ampliar el sistema de càmeres als aparcaments municipals com els de Faitanar (zona Forsañ) i en el nou de Sant Pere, a banda de instal·lar-ne també en els principals accesos al poble.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s