Les escoletes Menuts de Massanassa reb un premi a nivell nacional

Els Centres d’Educació Infantil (CEI) Menuts de Massanassa, han rebut un galardó per part d’ACADE (Associació de Centres Autònoms d’Educació Privada). En concret, l’associació que agrupa a diverses escoles i centres educatius privats, ha volgut reconéixer el treball de Menuts en el camp dels bons hàbits alimenticis.

Menuts, que havia quedat finalista junt a altres dos centres, de Xàtiva i de Madrid, finalment ha vençut en la categoria d’alimentació. A recollir el premi apujaren la directora dels centres, Elena Morales i el subdirector, Carlos Cosme.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s