L’Ajuntament de Massanassa desbrossa l’Orà després de les queixes de l’oposició

Finalment la zona verda del Barri de l’Orà, en el Carrer de Colom, ha vist com ha arribat el seu torn de neteja després de moltes queixes veïnals i també de l’oposició (PSPV-PSOE).

El tram que s’ha netejat, gràcies als operàris i operàries de la brigada de l’Ajuntament, acumula habitualment problemes de neteja i falta de manteniment pel que fa a la retirada de brossa i matolls que creixen salvatges impedint que el veïnat puga fer ús d’este xicotet tros paral·lel al Barranc.

Ja en el passat Ple de l’Ajuntament, que tingué lloc el dia 30 de juliol, el regidor del PSPV-PSOE, Fran Raga, va portar fotos tant del Carrer Colom com d’altres de la barriada, com per exemple el Carrer Carabanchel, on les mates de plantes silventres han arribat a medir més de mig metre i han bloquejat completament la vorera.

Ara, 15 dies després del Ple on ja es veia que la situació era desbordant, amb només unes poques hores de treball s’ha pogut deixar perfectament neta per fi la zona, reduïnt la proliferació de plagues i millorant la imatge del carrer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s