La Policia Local de Massanassa interposa 28 denúncies per no dur la mascareta i no guardar distància

La Policia Local de Massanassa ha interposat 28 denuncies per no dur correctament la mascareta i per no respectar la distància de seguretat segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

L’Ajuntament, que fa uns dies va difondre una imatge recordatòria de la oblogatorietat de dur la mascareta, ha insistit en la importància de mantindre les distàncies i llavar-se freqüentment les mans.

EXTRACTE DEL COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT:

La Policia Local també continua amb la seua funció d’inspeccionar els locals públics i zones de molta concurrència per procurar que tant els locals com els ciutadans observen les normes d’higiene comunitària de prevenció del COVID-19, especialment en que es guarden les distàncies de seguretat i s’utilitzen correctament les mascaretes. Cal recordar que fins ara s’han imposat 28 denuncies per estes circumstàncies. En este sentit des de l’Ajuntament es vol insistir en la importància de l’ús de la mascareta, guardar la distància d’1 metre i mig i rentar-se frecuentment les mans.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s