La Junta Local Fallera i l’Ajuntament acorden suspendre definitivament les Falles2020

Les quatre comissions falleres de Massanassa, la Junta Local Fallera i l’Ajuntament han emés un comunicat en el que informen de que no es celebraran Falles a Massanassa dins a març de l’any 2021. Fins al moment alguns municipis pensaven en la possibilitat de celebrar part dels actes fallers durant els últims mesos de 2020, una possibilitat que finalment s’ha descartat en Massanassa com en molts municipis valencians.

El comunicat conjunt expressa el seu agraïment a les comissions i a les industries (flors, trages, fotografia, artistes…) implicats en la festa fallera así com a les Falleres Majors d’enguany, Maria José i Nadia.

95701142_2612350049009461_4804112351563350016_n

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s