La Generalitat envia una ajuda extraordinària a Massanassa de 21.300€ per a benestar social

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament de Massanassa una subvenció directa, amb caràcter excepcional, per a reforçar encara més les polítiques socials i d’atenció a persones i famílies que ve desenvolupant ja l’Ajuntament des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma el passat 14 de març, especialment aquelles en situació de major vulnerabilitat que serà diagnosticada per les persones professionals dels equips d’atenció primària de serveis socials, en particular les persones majors; en situació de dependència; sense llar; famílies monoparentals; xiquets i xiquetes afectats pel tancament de centres educatius, tot això en el marc de la situació excepcional derivada de la Covid-19.

La subvenció, d’un total de 21.300 euros, es repartix de la següent manera:  13.524 € per a prestacions econòmiques individualitzades, 2.638 € per a reforç del Servei de Suport Domiciliari, i 5.138 € per a prestacions destinades a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

Les prestacions econòmiques individualitzades podran sol·licitar-se mensualment.

Tindran una dotació de 200 € mensuals que s’incrementarà en 50 € per cada membre de la unitat de convivència. Hauran de justificar-se amb factures de compres de productes de primera necessitat o de subministraments, condició necessària per a la seua renovació.

El Servei de Suport Domiciliari es podrà prestar, a persones majors, malaltes i amb diversitat funcional, sense suport familiar, i amb falta d’autonomia en tasques d’higiene personal i actualment està realitzant compres de productes de primera necessitat i medicaments.

Les prestacions destinades a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat podran sol·licitar-se mensualment. Tindran una dotació de 4 € diaris per cada xiquet o xiqueta o adolescent escolaritzat menor de 18 anys. Hauran de justificar-se amb factures de compres de productes de primera necessitat, condició necessària per a la seua renovació.

Se sol·licitarà a través de la realització del model de declaració responsable, preferentment, de forma telemàtica. Les persones sol·licitants poden posar-se en contacte amb el departament de Serveis Socials d’Atenció Primària, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores, telefonant al 961250787.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s