Sabies que Massanassa té una exposició etnològica permanent?

El poble de Massanassa té una exposició etnològica permanent dins del seu Antic Ajuntament, situat en el Carrer Major. La col·lecció, donada per particulars i que du el nom de ‘Juan Comes’, en homenatge al precursor de la mateixa, té més de 260 peces que fan referència a objectes quotidians de la vida domèstica i agrícola de la localitat i es pot visitar en l’horari d’obertura habitual de l’Antic Ajuntament.

Durant la present legislatura l’exposició ha sigut motiu de noticia ja que durant el Ple de l’Ajuntament del passat mes de setembre de 2019, des del PSPV-PSOE es va reclamar la millora d’este xicotet museu ja que, segons va denunciar el regidor Fran Raga la pols s’estava apoderant de l’exposició i que, fins i tot, algunes peces estaven corcant-se degut a la falta de manteniment. (MINUT 3′ DEL VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=HxJbiHNfDT

Així les coses, l’alcalde de la localitat, Paco Comes (PP) ha ordenat la neteja d’este espai durant la última setmana de febrer, tal i com se li havia exigit, podent-se observar que s’ha millorat sustancialment l’aspecte de l’exposició.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s