Presentació de la 5a Volta a Peu de la Falla Divendres

Massanassa tornarà a ser l’escenari d’una volta a peu solidària organitzada per la Falla del Divendres. En esta ocasió els beneficis de les inscripcions, així com les donacions o l’anomenada ‘Quota Zero’ (apuntar-se sense participar en la caminata ni en la volta) aniran d’estinades enguany a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer de Catarroja (AFAC).

Durant la presentació, que tingué lloc el passat dimarts dia 10 en el saló de pléns de l’Ajuntament de Massanassa, els voluntaris d’AFAC explicaren la trascendència que té la malaltia en la nostra societat i agraïren tots els esforços que, com el de la Falla Divendres, ajuden a poder mantindre una associació com la seua dedicada a millorar la vida dels malalts i a poder servir de recolzament per als seus familiars.

A l’acte, a banda dels representants d’AFAC i de la Falla Divendres, també acodiren les Falleres Majors de la Junta Local de Massanassa i regidors del Partit Popular i del PSPV-PSOE, així com un bon grapat de persones veïnes del municipi.

afac

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s