La DANA afecta a Massanassa: despreniments i caigudes d’arbres

Les fortes pluges caigudes en les últimes hores, acompanyades de fortes ràfegues de vent, han provocat alguns problemes no massa aparatosos en diversos punts de Massanassa. Des de primeres hores del matí del dijous s’havien acordonat punts, com el del cantó entre Blasco Ibáñez i el Carrer Carabanchel, per despreniments de rajoles des d’algunes finques.

També la caiguda d’un arbre del Carrer Doctor Gil, front al centre de salut, ha obligat a tallar esta via. De la mateixa manera algunes antenes de televisió s’han trencat degut al fort vent.

De cara a la jornada del divendres dia 13 l’Ajuntament ha decidit suspendre, -com han fet totes les localitats veïnes- les clases dels centres d’infantil, primària i secundària. De la mateixa manera s’han suspés les activitats a l’aire lliure. També ha emés un comunicat l’Ajuntament demanant extremar les precaucions i no circular prop d’arbres, cases velles o pals de llum.

WhatsApp Image 2019-09-12 at 08.00.43WhatsApp Image 2019-09-12 at 10.57.43

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s