Massanassa celebrà a Sant Roc gràcies a la Colla Despertades

Un any més Massanassa celebrà la festivitat de Sant Roc gràcies al treball de la Colla Despertades, qui el té com a patró degut a la vinculació que sempre ha hagut entre la festivitat al Sant i la pòlvora.

Els actes començaren de bon matí amb la tradicional ‘despertà’ pels carrers de Massanassa i seguiren amb el passacarrer (des del Carrer Pare Ignasi Casany fins a l’Orà on es troba la imatge fixa de ‘Sant Roquet’) i la posterior Misa en l’Església de Sant Pere.

SantRoc2SantRoc1SantRoc3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s