El nou Ajuntament es constituirà el dia 15 de juny

El nou Ple de l’Ajuntament de Masssanassa es constituirà el proper dia 15 de juny, després de les eleccions municipals del passat 26 de Maig. L’acte protocolari servirà per a donar la benvinguda als cinc nou regidors que s’incorporen al Ple (3 del PSOE i 2 del PP) i per que tots prometen el seu càrrec.

Els resultats de les passades eleccions han comportat l’eixida del Ple de Compromís, Podemos i Esquerra Unida, que perden 158, 184 i 192 vots respectivament. De la mateixa manera també baixa Ciudadanos 11 vots respecte a 2015 tot i que la formació taronja ha aconseguit mantindre l’acta del seu candidat per només 6 vots.

Pujen PSOE i PP

Pel que fa al PP, -que ha revalidat la seua majoria passant de 6 a 7-, els resultats han sigut molt similars als de 2015 passant de 2076 vots a 2091. Finalment el partit que més ha pujat, tant en vots com en regidors, ha sigut el PSPV-PSOE, que ha sumat 435 vots més que en 2015 (més d’un 45% més) i que passa de 3 regidors a 5.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s