L’Ajuntament de Massanassa neteja els imbornals després d’algunes queixes veïnals

L’Ajuntament de Massanassa, a través de la Regidoria d’Urbanisme (PP) ha procedit a la neteja de la majoria d’imbornals del casc urbà de la localitat. Esta acció, que ha sigut anunciada i filmada per part del govern local, s’ha produït després d’algunes queixes veïnals, algunes fetes directament en el registre d’entrada del propi Ajuntament i també en la pàgina de Facebook d’este blog.

Les principals reivindicacions dels veïns i veïnes que s’han queixat reclamaven una neteja profunda per a evitar males olors i intentar controlar les pagues d’insectes que estos dies de calor són especialment persistents. També s’ha reivindicat una millor neteja i manteniment continu dels imbornals i arbellons per a evitar que les fortes pluges – com les del passat mes de juny – afecten encara més als propietaris de plantes baixes i locals comercials.

A dia de hui encara queden alguns punts que, al estar totalment taponats degut a l’acumulació de residus durant mesos, requeriran una nova passada i dessembossament.

Imbornal

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s