L’Associació de Veïns de Massanassa demana reposar les tapes dels contenidors de fem

L’Associació de Veïns de Massanassa demana que s’inicie un pla per a que tots els contenidors del fem del poble, del polígon industrial i del polideportiu tinguen tapadora.

Segons denuncia l’associació veïnal en el més de juny s’han donat casos de contenidors de fem que han estat sense tapadora durant algun dies en els carrers Colom, Francisco Cuallado o Sant Joan. No obstant, des de l’Associació s’agaraïx que en esta ocasió la situació haja sigut solventada un poc més ràpidament que en casos anteriors.

D’esta manera l’Associació de Veïns destaca que en el polígon industrial pràcticament cap contenidor de fem està tapat, generant una situació d’insalubritat important. També s’ha denunciat que en l’interior del polideportiu s’acumulen cinc contenidors sense tapadora junt a la piscina i als jocs infantils del restaurant que causen males olors i que són un perill.
WhatsApp Image 2018-01-21 at 19.28.15

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s