Els prebenjamins de l’Atlètic, la Iguana, el club de lluita i Giros guanyen premis i lligues

Massanassa està d’enhorabona després de que diversos equips del poble hagen guanyat en les seues respectives categories. D’esta manera, els prebenjabons de l’Atlètic de Futbol Sala de Massanassa han quedat els primers de la lliga, després de mesos d’esforç i constància. Este club està format per més de 90 participants, la gran majoria d’ells de Massanassa.

Igualment, les jugadores del club ‘la Iguana‘ de futbol sala femení han quedat les primeres en la seua lliga, un equip que acumula diversos anys d’experiència i que seguix portant el nom del nostre poble per tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el alumnes de l’Acadèmia de Giros Dance han guanyat el Campionat Autonòmica de Dansa Urbana i Hip-hop celebrat en la Pobla de Vallbona. Per la seua banda, el Club de Lluita Mestre Stanly de Massanassa també ha guanyat un campionat en Sagunt.

HipHop

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s