Massanassa acumula un any sense contenidors d’oli de cuina

Un litre d’oli de cuina és capaç de contaminar més de 10.000 d’aigua. El procés de depuració de l’oli i l’aigua és un dels més complicats per als responsables de les depuradores. Segons publica el diari LasProvincias, actualment 3.000.000 de litres d’oli se vertixen sense ser depurats només en la capital valenciana.

Des de fa més d’un any l’equip de govern de Massanassa (PP i Ciudadanos) retirà els contenidors degut a que la empresa que prestava el servici va deixar de fer-ho i l’oli s’acumulava sense control i causant molèsties als veïns.

A dia de hui encara algunes persones separen l’oli en sa casa i depositen les botelles fóra dels contenidors de fem normals com si algú les anara a replegar i reciclar. No obstant l’única opció que tenen actualment els massanassers és dur l’oli als contenidors del poble veí de Benetússer, als ecoparcs de Catarroja, Sedaví o Paiporta, o esperar a que l’esporàdic ecoparc mòbil de l’EMTRE torne a visitar la localitat en un horari i dies concrets.

En una pregunta en un Ple fa ara un any, l’alcalde de Massanassa, el popular Vicent Pastor, assegurà que els contenidors tornarien en un breu espai de temps. Tot i la seua promesa, a dia de hui no s’ha tornat a recollir este perillós residu de manera contínua en Massanassa.

aceite

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s