L’Ajuntament renova els bancs de la Plaça de l’Esgésia de Massanassa

La Regidoria d’Urbanisme (PP) de l’Ajuntament de Massanassa ha dut a terme obres de renovació del mobiliari urbà de la Plaça de l’Església.

L’obra ha consistit en la retirada dels dos grans ficus que presidien esta part de la plaça, junt a la font, degut a que les arrels dels mateixos alçaven els paviment. Ademés, s’ha reparat la pedra que cubria els baixos de la font, s’han posat nous bancs i s’ha dotat a la zona d’una paperera que fins ara no hi havia.

Cal destacar que recentment també s’han restaurat tots els bancs que existixen en l’Avinguda Vicent Blasco Ibáñez, després de millorar també els del parc de les vies del tren en el Carrer Doctor Peset. No obstant això, encara algunes zones com és el cas del Parc de la Font Cabilda, seguixen esperant des de fa mesos a que l’equip de govern invertisca en ells.

WhatsApp Image 2018-04-11 at 17.40.17

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s