Seguixen els abocadors descontrolats en el terme de Massanassa

La presència d’abocadors incontrolats en el terme de Massanassa és més que patent en diversos punts, especialment en la zona del polígon industrial i en camps abandonats. Especialment preocupant són els que se troben a vora barranc en antigues hortes que hui servixen de femer.

Esta situació va ser denunciada fa mesos i l’equip de govern de PP i Cs va decidir posar senyals indicant la prohibició de tirar fems. No obstant, degut a que no s’han retirat els objectes i restes d’obra que allí s’acumulen, els femers han anat creixent. Fa anys l’Ajuntament va dur a terme la neteja d’alguns solars del poble i de la zona del polígon industrial, un extrem que, segons indica l’ordenança municipal, implica que el cost d’esta neteja recaiga sobre el propietari.

La normativa vigent obliga als propietaris a mantindre en condicions adequades els seus terrenys. Si no se dona esta neteja, l’Ajuntament poc actuar d’ofici, netejar-los i passar el cost als amos.

Cal recordar que els veïns de Massanassa poden acodir a l’ecopar de Catarroja, sedaví o Paiporta de manera totalment gratüita per a depositar els objectes que vullguen tirar.

solares

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s