Les Dones Progressites de Massanassa premiades en el seu 25 aniversari

El grup de les Dones Progressistes de Massanassa rebrà hui dimarts un premi de la mà de la directora general de l’Institut de la Dona, Maria Such, i en nom de la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana.

El motiu d’este reconeiximient és el d’haver complit 25 anys al servici de la igualtat i la lluita contra la violència sobre la dona en Massanassa. Ademés, se lliurarà un premi a títol pòstum a Teresa Olmos, fundadora de l’ASsociació i veïna de la localitat.

progressistes

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s