Denuncien la mort de gats enverinats en Massanassa

Activistes en pro dels drets dels animals han denunciat l’enverinament d’un grup de gats que estaven sent atesos per voluntaris de la ‘Colonia de Gatitos de Massanassa’. Segons una denuncia presentada per una de les persones que formen part d’esta associació animalista els gats habitaven una zona de camps abandonats en la Partida de la Dama, en el Polígon Industrial.

Després d’una visita als animals la persona que els atenia va comprovar que alguns d’ells havien mort. Els fets varen tindre lloc el passat Nadal, tot i que no s’han conegut fins ara. En total haurien sigut quatre els gats morts, dos dins de la caixa on dormien i dos fora d’este recinte.

La denuncia s’ha presentat en les oficines de la Guàrdia Civil d’Alfafar. Igualment els voluntaris han demanat ajuda ciutadana per a intentar trobar al culpable d’estos terribles fets que han acabat per matar a uns gats que vivien en el terme. Per a tal fi s’ha posat a disposició dels veïns el correu coloniadegatitosdemassanassa@gmail.com

Algunes de les voluntàries han expressat en Internet el seu malestar respecte del govern municipal, de PP y Ciudadanos, al que acusen de passivitat a l’hora de treballar pel control de les colònies de gats.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s