Quiles (PSPV) anuncia l’arribada d’un ecoparc mòbil a Massanassa

El poble de Massanassa podrà disfrutar d’un ecoparc mòbil que visitarà puntualment el municipi per a recollir aquells residus que no se deuen tirar als contenidors que tenim a l’abast als nostres carrers.

Segons ha anunciat la regidoria socialista en la seua pàgina de Facebook l’ecoparc mòbil estarà diponibles des del pròxim dia 12 i fins al 14 de febrer Previsiblement el lloc triat per a l’ecoparc m’obil serà l’Avinguda Josep Alba i Alba, i se podrà fer ús d’ell des de les 9h fins a les 14h i de 16:30h a 19h.

Este ecoparc suplirà, en part, la desaparició de contenidors d’oli de Massanassa ja que, fa més d’un any, l’equip de govern de PP i Cs decidí eliminar-los front a la desaparició de l’empresa encarregada de la recollida i, a dia de hui, encara no havia oferit una alternativa tot i haver-se compromés públicament l’alcalde Vicent Pastor (PP).

D’esta manera, a l’ecoparc mòbil se podrà dur:

-PILES
-ELECTRODOMÈSTICS MENUTS
-CÀPSULES DE CAFÉ
-PINTURES
-OLIS DE CUINA
-OLIS INDUSTRIALS 
-CABLES I CARREGADORS
-RADIOGRAFIES
-AEROSOLS (SPRAYS)
-LLUMS I PERILLES

La regidora Clara Quiles ha destaca que este ecoparc és real gràcies a l’esforç del govern de l’EMTRE (Entitat Metropolitana de Tractament de Residus), dirigida pel PSPV-PSOE.

 

ecoparc

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s