Centenars de veïns participen en la festa de Sant Antoni de Massanassa

La devoció a Sant Antoni, patró dels animals, ha tornat a convocar a dotzenes de veïns de Massanassa que han volgut beneir a les seues mascotes i animals. D’esta manera gossos, pardalets, peixos, gats, alguna tortuga i molts cavalls desfilaren pel Carrer de la Font Cabilda.

L’acte, com sempre, ha corregut a càrrec de la Penya El Carros i ha sigut patrocinat per Arrosseria Pons, Caixa Popular i clíniques veterinàries de la localitat. Tots els participants s’han pogut endur a casa el típic pà beneït, una estampa del Sant i un paquet d’arròs. L’Ajuntament de Massanassa també ha ajudat oferint les bosses per a recollir excrements d’animals i posant efectius de la Policia Local que varen controlat en tot moment l’acte junt als voluntaris de Protecció Civil.

Dotzenes de carros i cavallistes han volgut acodir a la cita massanassera des de pobles com Catarroja, Pinedo, Silla, Albal, Beniparrell o Alfafar.

Durant tot el matí han estat presents l’alcalde i el tinent d’alcalde, Vicent Pastor i Paco Comes (PP), les regidores de l’oposició Clara Quiles i Sabela Cebrián (PSPV-PSOE) i el regidor de Compromís Josep Nàtxer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s