L’Ajuntament construïx una nova pista de petanca

L’Ajuntament de Massanassa, a través de la regidoria de deports, gestionada pel regidor Paco Comes (PP) està a punt de concloure la construcció d’una nova vista de petanca. Esta nova infraestructura està situada en el polideportiu municipal i suplix a la que s’ha eliminat en el Parc de la Font Cabilda.

Esta nova pista servirà per a que l’equip de petanca local, que reunix a un bon número d’aficionats, puga seguir reunint-se en un espai públic per a la pràctica d’este deport tan característic com arrelat en el nostre poble.

WhatsApp Image 2018-01-21 at 19.28.16

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s