El poliderpotiu de Massanassa acumula quatre contenidors sense tapa

El problema dels contenidors de fem vells i sense tapa és una constant en Massanassa. Prova d’això són els quatre contenidors que hi ha, des de fa anys, en l’interior del polideportiu, en la zona del Restaurant.

Esta situació, que no és la més adequada en una zona d’oci on xiquets i adults juguen i fan deport, es repetix també en la pràctica totalitat dels que hi ha en el polígon industrial, on la gran majoria no tenen tapadora.

Recentment una veïna va tindre que donar la veu d’alarma en les rets socials per a que els regidors de l’equip de govern (PP – Ciudadanos) actuaren amb un contenidor que portava prop d’una setmana sense tapadora en el Carrer Gregori Mayans. La situació es va repetir dies després en l’Avinguda Vicente Blasco Ibáñez, i s’ha donat tradicionalment en punts de recollida de fems com el que hi ha en el Carrer de Colón, on un contenidor va estar, duarant el 2016, molts mesos sense ser reparat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s