Massanassa celebrarà la benedicció d’animals el pròxim dia 11 de febrer

El poble de Massanassa celebrarà la tradicional benedicció d’animals el pròxim diumenge dia 11 de febrer. Com sempre, les haques i els carros recorreran els carrers del municipi i acabaran passant per davant de l’Esglèsia de Sant Pere, on de la mà del rector i davant del quadre del Sant, rebran la benedicció.

Des de les 11h del matí, els cavalls se concentraran en el Carrer de la Font Cabilda, i els animals domèstics ho faran en la mateixa Plaça de l’Esglèsia a partir de les 12h.

L’acte, que sempre congrega a molts veïns i visitants, està organitzat per la Penya El Carro i té el patrocini d’empreses com Arrocerias Pons, l’ajuda de l’Escola de dolçaina i percussió ‘A quatre quaranta‘ i de la Regidoria de Deports de l’Ajuntament de Massanassa.

penya

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s