Cursos i tallers de l’Ajuntament per al 2016

Cursos i tallers de l’Ajuntament per al 2016. Un any més l’Ajuntament de Massanassa oferix als veïns i veïnes la possiblitat de participar en els cursos formatius i culturals ofertats per la regidoria corresponent.

Enguany són quatre les ofertes per al primer trimestre de 2016. D’esta manera, s’oferten cursos per a iniciar un negoci online, cuina (majors i menuts) i el curs necessari per a obtindre el carnet de manipulador d’aliments.

Els interessats poden telefonar a la Biblioteca Municipal (96 125 19 61) o al Casal Jove (96 125 07 39).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s