Compromís de Massanassa no publica el salari del seu regidor

Compromís de Massanassa no publica el salari del seu regidor. La coalició Compromís és una de les formacions que, segons les agències de qualificació, més importància dóna a la transparència i la regeneració democràtica. Fruit d’esta intenció de millorar en govern obert i regeneració va náixer la web de transparència del partit, en la qual, no només es poden consultar els salaris dels seus càrrecs públics sinó que també es poder trobar els acords, pactes i programes als que ha arribat el partit.

No obstant, la situació de Compromís és diferent en el cas de Massanassa, on el partit va mantindre un regidor en les passades eleccions municipals, –Josep Nàcher, el candidat més major en edat de tots els que té Compromís-. L’apartat destinat a publicar el seu sou (percepcions econòmiques en concepte d’assitència a pléns i comissions) es troba buit degut a la no aportació de dades per part del regidor.

A diferència de Compromís, formacions com Esquerra Unida o Sí Se Puede, sí han publicat les percepcions econòmiques dels seus representants, bé fent servir la web del propi partit, com és el cas d’Esquerra Unida, o en els canals socials, prensa i RRSS fa regularment Sí Se Puede, formació vinculada a Podemos i que ha renunciat a cobrar la subvenció anual que li correspondria per Grup i que dóna a causes benèfiques les percepcions del seu regidor, Nelo Martínez.

nacher
Josep Nàcher, regidor de Compromís

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s