Massanassa recupera més de 24.000 quilos de roba usada en 2022

El poble de Massanassa ha recollit 24.129 quilos de roba usada durant l’any 2022 a través dels quatre contenidors de roba que té ubicats en els seus carrers. Estos punts, ubicats enfront del Colegio San José y San andrés, l’Avinguda Alba i Alba (enfront de Sucré), el Carrer Gregori Maians i el Carrer Sant Miquel en el cantó amb el Carrer Joanot Martorell (en el col·legi Lluís Vives) i que es varen duplicar en 2021 gràcies a una proposta del PSPV-PSOE, han permés bàtre records de recollida de roba.

Esta roba, que es gestiona a través de la Fundació Koopera, vinculada a Càritas, a banda de evitar que acabe en el fem, servix per a crear tota una cadena de valor, empleant a persones en risc d’exclusió social que es dediquen a seleccionar la roba i acondicionar-la per a poder-la tornar a vendre i generar recursos per als projectes solidaris de Càritas.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s