Detinguda una dona per furtar joies en cases de Massanassa en les que netejava

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona, de 53 anys i nacionalitat espanyola, veïna de Beniparrell, que pressuptament hauria furtat joies per valor de 300.000 euros aproximadament. Alguns dels robatoris s’haurien produït en la vivenda d’una dona d’avançada edat de Massanassa, i també de la seua filla.

Les dos dones notaren en falta joies, i feren l’oportuna denúncia davant la Guàrdia Civil, on ja indicaren en un primer moment, sobre el robatori de la més majors d’elles, que una de les persones que tenia accés a les joies era la persona que realitzava faenes domèstiques. Setmanes després, la filla de primera perjudicada, que també empleava a la dona ara destinguda, també notà en falta joies.

Després de les oportunes investigacions, i de reconéixer les joies per part de les víctimes, la Guàrdia Civil ha pogut confirmar que la detinguda les vengué en 30 lots en establiments dedicats a la compra-venda d’or. La dona ha sigut detinguda en Alfafar i les actuacions han sigut entregades al Jutjat Nº3 de Catarroja.

L’operació ha sigut batejada com ‘Neteja’ per part de la benemèrita.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s