Les Filles de la Caritat del Convent de Massanassa seran traslladades

La comunitat de Filles de la Caritat que vivia en el ‘Convent’ de Massanassa van a ser traslladades a altra localitat, segons ha informat la pàgina de Facebook ‘Crónicas de Massanassa’ aprofitant l’homenatge que s’ha fet a una de les membres de la comunitat, Sor Carmen.

Pel moment, no s’ha confirmat si hi haurà relleu al convent per part de les Filles de la Caritat, que han regentat l’escola San José i San Andrés durant dècades o si una altra ordre serà traslladada. Siga com siga, son moltes les mostres d’afecte que s’han succeït conforme la noticia s’ha anat donant a conéixer.

Prova d’això és l’homenatge que el cor parroquial ha fet a les filles de la caritat que en ell participaven.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s