Un individu intenta boicotejar la vacunació a una escola de Massanassa

Un individu antivacunes, possiblement negacionista, intentà boicotejar i frenar la vacunació dels escolars de l’escola pública Ausiàs March de Massanassa on es va colar a primeres hores del matí del dia de la vacunació. Els fets varen ocorrer la passada setmana, i va haver d´intervindre la Guàrdia Civil i la Policia Local per a que la vacunació puguera continuar.

L’home, que tal i com s’ha pogut saber, no tenia fills ni filles escolaritzats en el centre, intentà impedir el dret dels menors a rebre la vacuna, tot i tindre els xiquets l’autorització dels seus pares i mares. A banda, l’antivacunes, demanà la identificació a la professional sanitària que estava exercint la seua professió i obligació, segons les fonts consultades i va amenaçar de denunciar als sanitaris. De la mateixa manera, s’haurien produit intents de boicot per part d’este individu antivacunes també en el centre escolar públic del veí Barri Orba (Parque Alcosa) d’Alfafar, fent pensar que podria tractar-se d’un grup antivacunes i pro-mort organitzat.

Cal recordar que la vacunació, totalment voluntària i sempre amb l’autorització dels progenitors, ha contribuït a frenar dràsticament la mortalitat i l’internament en UCI tot i haver variants de la COVID19 com Omicron i Delta, molt més contagioses que les primeres conegudes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s