Una persona mor en un accident de trànsit a Massanassa

El Consorci Provincial de Bombers ha informat de la mort d’una persona en un accident de trànsit ocorregut en la nit d’ahir divendres, al Carrer Poliesportiu de Massanassa. Els fets, que van ocórrer en la rontoda dels carrers Poliesportiu i Camí Fus, acabarem amb una mort després de que un cotxe impactara contra la paret del restaurant Valeus.

Fins al lloc de l’accident acodiren bombers, ambulància i Policia Local, però no es va poder salvar la vida de la víctima mortal. Per la seua banda, la brigada d’obres municipal acudí al lloc de l’accident per a fer les reparacions urgents en la via pública i senyalitzar la zona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s