Tornen a boicotejar la senyal de que Massanassa forma part de la xarxa de municipis contra la violència de gènere

Una volta més la senyal que indica que Massanassa forma part de la xarxa de municipis contra la violència de gènere ha patit un atac per part dels qui creuen que no existix una violència específica contra les dones derivada del masclisme.

Estar dins de la xarxa de municipis contra la violència de gènere implica que els funcionariat de l’Ajuntament i els membres de la Corporació han rebut formació en matèria de lluita contra la violència contra les dones.

Amb esta ja són dos les ocasions en les que s’ataca esta senyal, tapant la paraula ‘de gènere’, per part dels qui no estan d’acord en la lluita contra esta lacra que enguany ha causat la mort de 43 dones en tota Espanya. L’Ajuntament de Massanassa ja procedí a la neteja de la primera pintada després de que es fera públic l’atac per part d’este diari.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s