El barranc al seu pas per Massanassa i Catarroja ple de canyes i un cotxe

Les pluges torrencials que han colpejat les comarques de l’Horta i la Ribera han deixat el seu rastre també a Massanassa. Bona prova és la gran acumulació de canyes, fem i fins i tot un cotxe arrastrat des de Torrent per la força de l’aigua del Barranc.

El Ple de l’Ajuntament de Massanassa, igual que tots els de la comarca, debatrà una moció que el PSPV-PSOE presentarà en tots els ajuntaments de la zona per a instar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que és qui té les competències per a netejar el barranc, a actuar de manera urgent i continuada en la retirada de canyes i el manteniment d’esta infraestructura hidràulica.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s