L’Ajuntament de Massanassa prorroga el tancament d’espais públics i parcs fins al dia 22

Comunicat oficial de l’Ajuntament:

BANDO

Prórroga de les Mesures de prevenció contra l’extensió del Coronavirus COVID-19 en la segona onada

Considerant la situació sanitaria actual en el nostre poble que alcança un nivell de contagi molt preocupant.

Considerant que la primera preocupació de l’Ajuntament és, en estos moments, la salut de les veïnes i veïns.

Considerant que una de les millors mesures per evitar els contagis i previndre l’expansió del coronavirus és la limitació dels contactes socials i la concentració massiva de persones.

Este Ajuntament ha decidit prorrogar fins el diumenge 22 de novembre les mesures de suspensió dels actes i events organitzats per l’Ajuntament, o en edificis municipals, de carácter social, cultural, recreatiu i esportiu, tant en espais tancats com en espais oberts que impliquen concurrencia de grups d’assistents, revocant-se totes les autoritzacions concedides fins a la data, tal com quedava reflexat en el Bando del 30 d’octubre passat.

Som conscients dels inconvenients que estes mesures poden generar en quant a l’oci i l’esbargiment tant personal com familiar, però és molt important tindre en compte la salut de nosaltres mateix com la de familiars i amics.

Esta Alcaldia està segura que podrà comptar amb la col.laboració absoluta dels ciutadans i que tots junts podrem eixir al davant.

Massanassa a 13 de novembre de 2020
L’Alcalde

Francisco A. Comes Monmeneu.

BANDO

Prórroga de las Medidas de prevención contra la extensión del Coronavirus COVID-19 en la segunda oleada.

Considerando la situación sanitaria actual en nuestro pueblo que alcanza un nivel de contagio muy preocupante.

Considerando que la primera preocupación del Ayuntamiento es, en estos momentos, la salud de las vecinas y vecinos.

Considerando que una de las mejores medidas para evitar los contagios y prevenir la expansión del coronavirus es la limitación de los contactos sociales y la concentración masiva de personas.

Este Ayuntamiento ha decidido prorrogar hasta el domingo 22 de noviembre las medidas de suspensión de los actos y eventos organizados por el Ayuntamiento, o en edificios municipales, de carácter social, cultural, recreativo y deportivo, tanto en espacios cerrados como en espacios abiertos que impliquen concurrencia de grupos de asistentes, revocándose todas las autorizaciones concedidas hasta la fecha, tal como quedaba reflejado en el Bando del 30 de octubre pasado.

Somos conscientes de los inconvenientes que estas medidas pueden generar en cuanto al ocio y el disfrute tanto personal como familiar, pero es muy importante tener en cuenta la salud de nosotros mismos y la de familiares y amigos.

Esta Alcaldía está segura que podrá contar con la colaboración absoluta de los ciudadanos y que todos juntos podremos salir delante.

Massanassa a 13 de noviembre de 2020
El Alcalde

Francisco A. Comes Monmeneu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s