Es crema part de l’horta abandonada de Massanassa

Una part de l’horta de Massanassa ha patit hui dijous un incendi que ha arrasat molts metres d’estos terrenys abandonats. Segons ha informat la pàgina ‘Crónica de Massanassa’, la ràpida intervenció de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Bombers, ha evitat que el foc anara a més.

No obstant això, el foc ha sigut d’un tamany pro considerable i visible des dels pobles de la contornada. Cal destacar que degut a la situació d’abandonament i falta de neteja d’eixes parcel·les la propagació de les flames ha sigut més fàcil.

En este cas és obligació dels propietaris mantindre netes i desbrossades les seues propietats, sense perjuidici de que, subsidiàriament, l’Ajuntament neteje eixos terrenys passant el cost als propietaris com han reclamat en diverses ocasions veïns i partits polítics.

Imatge publicada per ‘Crónica de Massanassa’

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s