La llar parroquial allotjarà la classe de 2n de l’ESO del San José y San Andrés de Massanassa

De la mateixa manera que s’ha planejat traslladar als grups de 6é de Primària del LLuís Vives a l’Escola d’Adults per a guanyar espai, el col·legi ‘San José y San Andrés’ de Massanassa també ha acordat dispondre de les instal·lacions de la llar parroquial per al seu grup de segon de l’ESO.

Este centre educatiu ha publicat a través d ela seua pàgina web les instruccions precises sobre com fer l’entrada al centre en funció del grup al que pertoque anar a cada alumne (http://www.colegiosanjoseysanandres.com/index.php?option=com_content&view=article&id=411:entrades-de-l-inici-de-curs-20-21&catid=14:noticias&Itemid=148).


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s