Els alumnes de 6é de Primària del Lluís Vives faran classe en l’Escola d’Adults de Massanassa

L’alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu (PP), ha anunciat que els alumnes del CEIP Lluís Vives faran classe en les instal·lacions de l’Escola d’Adults de la localitat, ubicada en l’edifici de l’Alqueria de Sòria.

De la mateixa manera l’alcalde ha enviat un missatge de tranquilitat ja que, ha afirmat, l’Ajuntament va a intensificar la neteja dels espais educatius dels que l’Ajuntament té la competència de la neteja.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s