El govern de Massanassa continua sense fer millores en els parcs a pesar de les peticions de l’oposició

L’equip de govern (PP i Ciudadanos) que dirigix l’Ajuntament de Massanassa continua sense actuar de manera definitiva en els parcs infantils de la localitat que ho necessiten, limitant-se a realitzar algunes reparacions molt urgents degut a actes vandàlics. Un bon exemple és la substitució d’un tobogan del Parc de l’Alqueria que va ser canviat per un atac vandàlic. A banda d’eixa actuació res s’ha fet per a renovar gomes protectores o per a canviar jocs trencats.

Des del PSPV-PSOE s’acumulen diverses peticions i queixes per a que se reparen desperfectes i s’acometen millores en estes zones infantils. Algunes de les queixes més recurrents tenen que vore amb la reparació de clots i juntes de la goma protectora en cas de caigudes, la neteja o la reparació de peces trencades.

Cal destacar que és especialment preocupant la situació en els Parc de l’Alqueria, on dos dels jocs estan trencats (un d’ells fins i tot precintat) i la goma del terra presenta clavills de important grandària. Altres parcs que presenten deficiències són els del Barranc, Poliesportiu, Escoles Velles o Baixaeta.

Plaça de la BaixaetaParc Infantil de l'AlqueriaParc Infantil de l'AlqueriaWhatsApp Image 2020-07-26 at 14.20.06

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s