S’aproven 121 prestacions econòmiques en Massanassa durant el COVID19

L’Ajuntament de Massanassa ha informat, a través d’una nota de premsa, de les actuacions del Departament de Benestar Social durant la pandèmia del COVID19. Segons la noticia publicada en el diari ‘Las Provincias’ (https://www.lasprovincias.es/extras/plan-comarcas/bienestar-social-realiza-20200601183221-nt.html), 34 persones han demanat l’ajuda psicològica del Departament i s’han realitzat 23 servicis de compres de medicaments i 39 d’aliments.

A banda, s’han aprovat 121 prestacions econòmiques per un total de 46.408 euros. Cal destcar que, segons informà el propi Ajuntament, des de la Generalitat Valenciana s’enviaren 21.300 euros per a fer front a estes ajudes i a refoçar servicis com l’ajuda domiciliària o per a l’alimentació dels xiquets i xiquetes de famílies més vulnerables (https://gentmassanassa.com/2020/04/17/la-generalitat-envia-una-ajuda-extraordinaria-a-massanassa-de-21-300e-per-a-benestar-social/).

descarga (1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s