El PSPV-PSOE de Massanassa proposa un pla d’estímul per al comerç local

El PSPV-PSOE de Massanassa ha anunciat que proposarà la posada en marxa d’un pla d’estímul i promoció del comerç local, un dels sectors més danyats després de la pandèmia de la Covid-19.

La portaveu socialista Clara Quiles ha afirmat que, després de la recuperació de la normalitat institucional amb la posada en marxa de les comissions informatives de l’Ajuntament, “tenim la intenció d’exigir la posada en marxa d’un paquet d’accions encaminades a pal·liar el mal econòmic que la Covid-19 porta ja setmanes causant en el comerç del nostre poble”.

De la mateixa manera, la líder de l’oposició ha assegurat que “una vegada ateses les necessitats més urgents cal posar-se a treballar ja en mesures concretes i efectives, ja que el nostre ajuntament té disponibilitat econòmica suficient per a afrontar un paquet de mesures urgents d’estímul i ajuda als molts negocis que estos dies han hagut de abaixar les seues persianes”.

Així, el PSPV-PSOE ha anunciat que donarà suport a les modificacions pressupostàries necessàries perquè s’invertisquen recursos allà on més es necessite. “És moment d’utilitzar els recursos econòmics públics de manera decidida i valenta i d’apostar de debò per les persones que pitjor ho estan passant amb esta crisi”, ha afirmat Quiles.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s