Les voreres del Carrer Pintor Sorolla de Massanassa a debat en el Ple de gener

L’estat de les voreres del Carrer Pintor Sorolla de Massanassa han tornat a ser tema de debat en el Ple de l’Ajuntament, després de que la portaveu del PSPV-PSOE, Clara Quiles, haja recordat que acumulen dos anys de desgast i sense taulells després d’un obra.

Esta situació, que segons reconegué l’alcalde de la localitat, Paco Comes (PP), «s’ha passat un poquet massa temps» es deu a que en un principi, després de les obres que obligaren a obrir les voreres, es pensà en semipeatonalitzar el carrer. No obstant això, l’Ajuntament ara estaria plantejant-se tornar els taulells ordinaris a les voreres, sense obrir -de moment- el debat sobre si reurbanitzar completament el carrer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s