El veïnat de la Plaça de la Baixaeta du tot l’estiu sense contenidor d’envasos de plàstic

El contenidors de fem soterrats de la Plaça de la Baixaeta de Massanassa acumulen una nova baixa. En este cas el contenidor trencat és el d’envasos de plàstic i llandes que du tot l’estiu trencat, dificultant el correcte reciclatge d’estos residus del veïnat de la zona, que no té contenidor groc fins a Blasco Ibáñez, Andrés Codoñer, Canaleta o Plaça de la Constitució.

Així, a diferència del contenidor soterrat gris (que està completament trencat des de fa anys i que ha sigut subtituït de manera permanent per un convencional de rodes i tapadora), el d’envasos només ha sigut precintat sense previsió de ser reparat especialment després de la moció aprovada, a proposta de l’equip de govern PP-CS, d’eliminar tots els contenidors soterrats i substituir-los per uns 40 punts de reciclatge més amplis repartits per tot el poble.

WhatsApp Image 2019-09-03 at 19.30.05

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s