Els Servicis Socials de Massanassa atenen a 10 dones víctimes de violència de gènere

Les Jornades contra la Violència de Gènere que s’han celebrat estos dies en Massanassa han tingut, a banda dels tradicionals actes com el minut de silenci o el teatre, un acte de debat al voltant de la lacra de la violència de gènere.

Esta taula de debat tingué lloc en la Biblioteca Municipal, i en ella participaren les treballadores socials municipals, una representant de la Fundació ANAR (https://www.anar.org), les regidores Patricia Piqueres i Begoña Nieva (PP) i una representant de les Dones Progressistes de Massanassa. A l’acte també van acodir membres de l’associació Ames de Casa Tyrius així com l’alcalde Paco Comes i el primer tinent d’alcalde Vicent Pastor (PP), les regidores del PSPV-PSOE Clara Quiles i Sabela Cebrian i el regidor de Sí Se Puede, Nelo Martínez.

De entre totes les dades que allí es varen donar destacà el fet de que els Servicis Socials Muncipals estiguen atenent al volant de 10 dones víctimes d’esta violència. No obstant això, les especialistes destacaren que 10 són només els casos detectats i atesos per part de l’Ajuntament. Durant tot el debat es va recordar la importància de la denuncia per a poder lluitar contra esta classe de violència.

Cal recordar que existix un telèfon gratuït i anònim, el 016, per a denunciar casos coneguts de violència de gènere.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s