L’Associació de Veïns agraïx que l’Ajuntament atenga les seues reivindicacions en el parc de l’Alt Millars

L’Associació de Veïns de Massanassa agraïx a l’Ajuntament que haja atés, després de mesos de reivindicacions, la petició de millora del parc infantil de la Plaça de l’Alt Millars, situat en el Barri del Divendres.

Esta zona infantil presentava greus desperfectes que comprometien la seguritat dels menors que juguen en la zona. Segons denuncià en repetides ocasions la entitat veïnal el parc presentava desperfectes des del passat any 2017.

Després  la petició dels veïns, l’equip de govern municipal ha dotat d’un nou sol al citat parc infantil, millorant la seguetat. L’Associació de Veïns lamenta que hagen tingut que passar mesos sense haver solventat un problema que, como s’ha demostrat, té una fàcil solució.

En el mateix sentit, des de l’Associació de Veïns s’alerta de l’existència de més desperfectes en zones com la pista de futbol de la Alqueria de Sòria o la situació d’abandonament del Parc de la Font Cabilda. La renovació i millora dels parcs infantil és un dels punts de l’acord de govern entre PP i Ciudadanos. No obstant, el ritme de degradació i reparació d’estos espais no ha millorat en els últims anys.

Alt_Millars

Alt1
Estat del parc infantil després de les reformes

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s