Sí Se Puede demanarà retirar la placa del Centre de Salut de Massanassa on apareix Zaplana

El poble de Massanassa conserva encara a dia de hui una placa on apareix el nom de l’expresident de la Generalitat Valenciana i ex ministre Eduardo Zaplana. El polític del PP (actualment expulsat del partit) recentment ha sigut tancat en presó per un possible delicte fiscal i malversació de caudals públics.

Segons ha fet públic el partit SíSePuede en el seu Facebook (https://www.facebook.com/sisepuedemassanassa/) en el pròxim Ple de l’Ajuntament el seu regidor, Nelo Martínez, demanarà la retirada de la placa inaugural del Centre de Salut de Massanassa on apareix el nom d’Eduardo Zaplana junt al títol de ‘Molt Honorable’.

La petició tindrà com a objectiu que l’Ajuntament retire la placa o que s’inicien els tràmits necessàris per a que la Conselleria de Salut Universal siga qui la retire. Esta votació podria ser la primera que el PP no guanyara (en cas d’oposar-se), sempre i quan Ciudadanos,  Compromís i Esquerra Unida trenquen la seua tendència a donar suport al PP municipal.

placa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s