L’Ajuntament millora el parc de l’estació després de la notícia de les queixes dels veïns

La Regidoria d’Urbanisme (PP) ha dut avant obres de millora en el Parc del Carrer Doctor Pesset, més conegut com a ‘parc de les moreres’ o ‘de l’estació’. Després de la notícia publicada per este diari alertant de l’estat d’abandó i deteriorament que presetaven els bancs, les papereres i part dels pilons que delimiten el carrer de la vorera, l’Ajuntament ha pintat i rehabilitat gran part del mobiliari urbà per primera vegada des de que se va fer el parc.

Notícia publicada l’11 de febrer: https://gentmassanassa.com/2018/02/11/la-degradacion-se-apodera-del-parque-de-la-estacion-de-massanassa/

No obstant això, la zona de pas de vianants que salva les vies del tren, seguix presentant un aspecte deteriorat. Les parets plenes de pintades i l’absència total de jardineria fan d’este pas una zona totalment abandonada.

PARQUE3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s